سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

ناصر ابوشریف: رژیم صهیونیستی بدون کمک آمریکا قادر به تهدید ایران نیست

ناصر ابوشریف: رژیم صهیونیستی بدون کمک آمریکا قادر به تهدید ایران نیست نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران با بیان اینکه رژیم صهیونیستی بدون کمک آمریکا قادر به تهدید ایران نیست، گفت: همه ادعاها و تهدیدات مقام‌های رژیم صهیونیستی علیه ایران پوچ و یکجانبه است و امکان شکل‌گیری و تحقق ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  ناصر ابوشریف نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی بعد از عملیات موفقیت آمیز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تنبیه این رژیم متجاوز و ضربه‌ای که از جمهوری اسلامی ایران خورد، تلاش کرد با اقدامات ایذایی آبروی خود را حفظ کند و بگوید می‌تواند برابر هر حمله واکنش نشان دهد. با وجود این، رژیم صهیونیستی در سایه معادلات کنونی قطعاً قادر به هیچ اقدامی نیست.


وی افزود: بعد از گذشت ۶ ماه از جنگ غزه صهیونیست ها نتوانستند به اهداف از پیش تعیین کرده خود دست یابند؛ فقط شمال غزه در اشغال آن هاست و از طرف جنوب، یمنی‌ها توانستند خطوط تجاری رژیم صهیونیستی را به طور کامل مختل کنند.


نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران عنوان کرد: در چنین وضعیتی رژیم صهیونیستی نمی‌تواند یکجانبه علیه جمهوری اسلامی ایران دست به اقدام بزند؛ مگر اینکه آمریکا و غرب به کمکش بیایند.


ابوشریف گفت: غرب و آمریکا این روزها درگیر مشکلات خود هستند؛ غرب با بحران اقتصادی و سیاسی مواجه است، دولت آمریکا انتخابات ریاست جمهوری را در پیش دارد و در آسیا با چین در رقابت شدید سیاسی-اقتصادی است.


وی تصریح کرد: در چنین حالتی همه ادعاها و تهدیدات مقام‌های رژیم صهیونیستی علیه ایران پوچ و یکجانبه است و امکان شکل‌گیری و تحقق ندارد.


نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران عنوان کرد: در چنین وضعیتی رژیم صهیونیستی نمی‌تواند یکجانبه علیه جمهوری اسلامی ایران دست به اقدام بزند؛ مگر اینکه آمریکا و غرب به کمکش بیایند.


ابوشریف گفت: غرب و آمریکا این روزها درگیر مشکلات خود هستند؛ غرب با بحران اقتصادی و سیاسی مواجه است، دولت آمریکا انتخابات ریاست جمهوری را در پیش دارد و در آسیا با چین در رقابت شدید سیاسی-اقتصادی است.


وی تصریح کرد: در چنین حالتی همه ادعاها و تهدیدات مقام‌های رژیم صهیونیستی علیه ایران پوچ و یکجانبه است و امکان شکل‌گیری و تحقق ندارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار